Відкрито реєстрацію на серію воркшопів «Молодь 2035»

29.05.2024

Молодих людей запрошують стати частиною серії воркшопів «Молодь 2035» та долучитися до спільнотворення молодіжної політики України.

Мета заходів – проаналізувати поточний стан справ у різних сферах молодіжної політики для врахування цих даних під час розробки Концепції Державної цільової соціальної програми «Молодь України» на 2026-2030 рр.

Реєстрація на 6 офлайн воркшопів вже відкрита та триватиме до 31 травня включно! Дізнатися про умови участі та обрати напрям можна за посиланням.

Заходи організовуються Радою з молодіжних питань при Президентові України у тісній співпраці з Міністерством молоді та спорту України, у партнерстві з ГО «Могилянська Стратегічна Агенція» та за фінансової підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», який фінансується урядами Великої Британії, Естонії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції ; Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ); проєкту UNDP в Україні «Підтримка громадянського суспільства та молоді», що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії; Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках програми «Відповідальна та підзвітна політика в Україні (U-RAP), що виконується Національним Демократичним Інститутом; а також проєкту EU4Youth IV, що співфінансується Європейським Союзом та урядом Федеративної Республіки Німеччина.

Поділитися: