Відбулось міськрайонне засідання координаційної ради по боротьбі з наркоманією і СНІДом

28.11.2011

Під головуванням заступника голови районної державної адміністрації Лесі Білищак та заступника міського голови Ігоря Граділя в міській раді відбулося спільне засідання районного комітету з питань протидії туберкульозу, наркоманії, ВІЛ інфекції/ СНІДу та міської координаційної ради по боротьбі з наркоманією та СНІДом.

Завідувач наркологічним кабінетом Зіновій Андрейчук розповів про досвід роботи кабінету замісної підтримувальної терапії в Коломийській центральній районній лікарні.

Працівник ВКМСД Коломийського МВ УМВС Ярослав Копильців доповів про роботу відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків по контролю за незаконним вживанням учасниками замісної підтримувальної терапії нелегальних наркотиків.

Заступник головного лікаря ЦРЛ Василь Козовий підвів підсумки роботи кабінету «Довіра» при центральній районній лікарні .Залучений спеціаліст Віктор Крив’юк доповів про роботу служби соціально-профілактичної роботи при міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді по роботі з наркозалежними особами.

Про методи контролю та профілактики розповсюдження ВІЛ-інфекції/СНІДу доповів Олексій Косько-епідеміолог районної СЕС.

Віктор Титик головний лікар міжрайонного фтизіопульмонологічного диспансеру доповів про роботу з хворими на туберкульоз з учасниками замісної підтримувальної терапії.Лікар-інфекціоніст ЦРП Ольга Рева доповіла про роботу з хворими на гепатити.

Поділитися: