В Годи-Добровідці відбулись громадські слухання

21.11.2011

13 листопада в селі Годи-Добровідка відбулись громадські слухання з питань економічного розвитку села.

На слуханнях були присутні заступник голови райдержадміністрації Любов Іванівна Михайлишин, начальник відділу житлово-комунального господарства, соціально-економічного розвитку та розвитку інфраструктури району Роман Романович Шуп’як. Зібралось близько 90 жителів села.

На порядок денний виносилось три питання:

1. Про виконання планів соціально-економічного розвитку села за 2011 рік.

2. Питання соціально-економічного та культурного розвитку села на 2012 рік.

3. Звіт ініціативної групи від церковної громади села по питанню встановлення статуї Матері Божої в селі Годи-Добровідка.

По першому питанню сільський голова Микола Миколайович Соколюк доповів, що було зроблено: проведено благоустрій населеного пункту, відбулося святкування 560-річчя першої писемної згадки про село Добровідка. Встановлено та освячено пам’ятний хрест на місці поховання хворих на холеру.

За ініціативи та кошти громади встановлено та освячено статую Матері Божої.

Перебуває в розробці питання забезпечення приміщенням поштового відділення.

Проводиться планування земельної ділянки, де буде облаштовано тенісний корт.

У 2012 рік планується встановлення авто зупинки біля залізничного вокзалу, облаштування вуличного освітлення, поновлення межових знаків при в’їзді в село, облаштування дитячого майданчика біля сільського стадіону, облаштування місця для паркування легкових автомобілів біля сільського стадіону. Вирішується питання добудови до приміщення школи. Також громадяни висловилися щодо відкриття маршрутного рейсу Коломия - Годи-Добровідка.

По результатах встановлення статуї Матері Божої виступила ініціативна група від церковної громади

Поділитися: