Прозвітував сільський голова с.Слобода

28.11.2011

Сільський голова с. Слобода Боянчук Роман прозвітував з основних питань розвитку села і діяльності сільської ради.

Основним є питання ремонту доріг та вулиць. Весною був проведений ремонт доріг на вулицях І.Франка, Гірська, Шевченка, Грушевського, на що було витрачено 17 000 грн. На даний час закінчено капітальний ремонт по вул..Грушевського. А також частково по вул..Довбуша і вул..Гірська.

Щодо питань освіти, культури і спорту, то в червні відбувся чемпіонат села по футболу, на якому село зайняло призові місця. Також делегація села Слобода брала участь у святкуванні дня молоді і спорту, який відбувся у селі П’ядики. На фестивалі Смачний Спас село Слобода представляло окрему садибу, де приймали Канадський танцювальний колектив «Таврія» у кількості 35 чоловік, а до 20-ї річниці незалежності проведено благоустрій села.

Також у селі організовано централізований вивіз сміття, що проводиться Печеніжинським комунальним підприємством. Закуплено 19 сміттєвих ящиків на суму 6080 грн. По сільських дорогах розвезено піщано-сольову суміш для підсипу в зимовий період на загальну суму 2233 грн. Біля сільської ради встановлено інформаційний щит.

Цьогоріч селом зібрано і відправлено на центральну районну лікарню 30 мішків картоплі.

В народному домі села Слобода здійснено замір вікон, виділено кошти на встановлення нових енергозберігаючих вікон.

В селі проводиться заміна електроліній.

На звіті голови сільської ради Романа Боянчука була присутня заступник голови райдержадміністрації Леся Білищак, яка наголосила на тому, що всі протокольні доручення дані на зустрічі з громадою села виконані. Основне з них-відкриття дитячого дошкільного навчального закладу у селі Слобода.

Поділитися: