Працівники соціальної служби відзначили професійне свято

15.11.2011

4 листопада 2011 року у МБК «Народний дім» відбулися міськрайонні урочистості присвячені Дню працівника соціальної служби. В святковій концертній програмі взяли участь колективи художньої самодіяльності Галицького району.

У святкуванні взяли участь відділи та управління, які надають соціальні послуги, серед них: управління Пенсійного фонду в м. Коломия та Коломийському районі, Коломийський міськрайонний центр зайнятості, Коломийська міська виконавча дирекція Івано-Франківського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Коломийської районної державної адміністрації, управління праці та соціального захисту населення Коломийської райдержадміністрації та міської ради, служба у справах дітей райдержадміністрації та міської ради, Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Усім сумлінним працівникам соціальної сфери було вручено грамоти. А колектив центру соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді був нагороджений подякою обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Поділитися: