Молодіжна патріотична акція «За Україну, за її волю…»

20.10.2011
Молодіжна патріотична акція «За Україну, за її волю…»

Молодіжною адміністрацією при Коломийській районній державній адміністрації 14 жовтня 2011 року організовано та проведено молодіжну патріотичну акцію «За Україну, за її волю…» з нагоди відзначення Покрови Пресвятої Богородиці. Захід проведено на стадіоні села П’ядики Коломийського району за підтримки голови районної державної адміністрації Михайла Михайловича Негрича.

Недільський Іван Дмитрович житель села П’ядики із задоволенням поділився з молодим поколінням своїми спогадами. Від районної державної адміністрації та Молодіжної адміністрації ветерану було вручено подяку та цінні подарунки з нагоди відзначення свята.

За період існування нового складу Молодіжної адміністрації в районі з червня 2011 року по даний час проведено 8 різнопланових акцій, що дали змогу залучити молодих, активних та ініціативних людей Коломийщини до процесів державотворення, підвищення її громадсько-політичної діяльності, сприяння діяльності молодіжних громадських організацій, створення умов для більш ефективного використання потенціалу молоді для розв’язання проблем району, забезпечення її економічного, соціального та культурного розвитку.

Поділитися: