Діалог громадян і влади – перший крок в подоланні проблеми

12.09.2023

З метою сприяння громадянам у вирішенні, за місцем їх проживання, питань, з якими вони звертаютюся до органів державної влади та органів місцевого самоврядування, відповідно до графіку, здійснюються виїзні прийоми громадян керівництвом районної державної адміністрації.

Сьогодні, 12 вересня, відбувся особистий виїзний прийом громадян у Снятинській міські раді, першою заступницею голови районної державної адміністрації Любов’ю Михайлишин. Місцеві жителі звернулися з питаннями, які стосувалися дотримання правил добросусідства та врахування пільг при сплаті за комунальні послуги.


За підсумками особистого прийому громадянам надано роз’яснення щодо порядку вирішення порушених питань, а також зазначено, що налагодження системного діалогу безпосередньо сприяє врахування громадської думки, залучення громадськості до вирішення важливих для суспільства питань та її участь у розробці проєктів рішень органів влади.

Окрім того, перша заступниця голови райдержадміністрації ознайомилася з роботою Снятинського відділу адміністративного забезпечення управління соціального захисту населення Коломийської районної державної адміністрації.

Поділитися: