16 листопада-День працівника радіо, телебачення і звя’зку

21.11.2011

Шановні працівники радіо, телебачення та зв'язку! Життя сучасної людини неможливе без засобів комунікації. Телебачення, радіо, телефон, пошта та Інтернет стали тим інструментом, за допомогою якого рівень контактування і швидкість реагування підвищились у тисячі разів. І щодня Ви відкриваєте все нові можливості спілкування.

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята. Завдяки Вам ми щодня дізнаємося про події у нашій державі та за її межами. Це свято об'єднує людей різних професій: журналістів, редакторів, видавців, режисерів, операторів – всіх тих, чия благородна праця забезпечує одне з основних прав громадян – свободу слова. Сьогодні головними показниками Вашої роботи є відповідальне та творче ставлення до справи, зваженість і об'єктивність у висвітленні подій.

Бажаю Вам творчих злетів, натхнення і процвітання, гарного настрою сьогодні та завжди. Хай всі Ваші сміливі плани будуть реалізовані. Залишайтеся завжди цікавими, не втрачайте своєї індивідуальності. Миру та благополуччя Вам і Вашим сім'ям!

Голова районної державної адміністрації Михайло НЕГРИЧ

Поділитися: