Привітання владиці Василію Івасюку з нагоди 20-ліття єпископської хіротонії

28.09.2023

Преосвященний владико Василію!

Рівно 20 років тому Ви отримали архієрейську хіротонію, що стала джерелом щедрих Божих ласк для Української Греко-Католицької Церкви. Ваше щире і самовіддане служіння принесло чималі плоди для Коломийщини і для всієї довіреної Вам пастви.

Сьогодні Ви відзначаєте вагому дату у вашому житті, і ми з глибокою пошаною вітаємо Вас із цим Ювілеєм!

Бог обдарував Вас багатьма талантами. Вміння працювати з людьми, вдосконалюватися самому й навчати інших, ініціативність, відповідальність, наполегливість, разом із побожністю і ревними молитвами, Ви сповна застосовуєте задля блага Церкви і суспільства, а сьогодні ще й задля перемоги над ворогом.

Ви постійно вболіваєте за наших захисників і захисниць. Ви благословили волонтерський рух та священників, які стали військовими капеланами. Ви підтримуєте молитовно, ідейно, духовно та матеріально Збройні Сили України та людей, які вимушено переїхали до нас із розгромлених і небезпечних для життя територій.

Віддаючи належне за подвижницьку працю, бажаємо Вам ще довгого і плідного служіння на чолі Коломийської Єпархії. Хай Господь благословить Вас здоров’ям, мудрістю, терпеливістю, силами фізичними і духовними. Щоб ми з Вами спільними молитвами і працею невпинно наближали переможний мир на нашій землі!
Многих і благих Вам літ!

З глибокою повагою голова Коломийської районної державної адміністрації – начальник Коломийської районної військової адміністрації
Любомир Глушков

Поділитися: