Чергове засідання оперативного штабу

25.09.2023

Робочий тиждень Коломийської районної військової адміністрації розпочався із засідання оперативного штабу з координації дій із запровадження та здійснення правового режиму воєнного стану на території Коломийського району під керівництвом голови районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Любомира Глушкова.

На початку засідання присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України та народного депутата України Андрія Іванчука.

Під час роботи оперативного штабу розглянуто важливі питання. Зокрема про стан дотримання громадського порядку та законності на території району; про стан виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 30.12.2022 №1487 «Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів»; про встановлення гучномовних пристроїв в населених пунктах району, інтегрованих до територіальної системи централізованого оповіщення; про стан готовності наявних захисних споруд цивільного захисту; про надання дозволу на проведення культурно-мистецьких і спортивних заходів на території району.

Під час засідання заслухано доповіді керівників силових структур щодо ситуації в районі, дотримання комендантської години, а також питання мобілізації військовослужбовців, підтримки Збройних Сил України та безпеки громадян.

За результатами засідання оперативного штабу дані відповідні доручення.

Поділитися: