Привітання начальника Коломийської районної військової адміністрації Любомира Глушкова з Днем працівників цивільного захисту України

17.09.2023

Шановні рятівники, працівники та ветерани рятувальної справи!

В День вашого професійного свята прийміть слова вдячності та поваги за вашу відповідальну, мужню працю в ім’я захисту людей.

День працівників цивільного захисту України – це професійне свято не тільки працівників усіх аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань. Це є свято героїчних і самовідданих людей, які з честю та гідністю виконують свої обов’язки, підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і прагнуть якнайшвидше врятувати тих, хто потребує невідкладної допомоги, і для яких немає нічого важливішого, ніж людське життя і здоров’я.

Особлива подяка сьогодні всім рятівникам за вірність присязі та патріотизм. Багато з вас виконує свій обов’язок перед Батьківщиною на фронті. Ви є одними з перших, хто допомагає забезпечувати нормальне життя на звільнених територіях, ліквідовуєте наслідки обстрілів, рятуєте життя мирних жителів України та наших військових. Низький уклін Вам за це. В час, коли ви рятуєте людські життя, нехай вас оберігає Бог!

Бажаю усім рятувальникам, ветеранам цієї справи і тим, хто тільки вчиться цій мужній професії професійних успіхів, міцного здоров’я, бадьорості і сил на довгі роки, миру, добробуту та оптимізму!

Слава Україні!

З повагою начальник Коломийської районної військової адміністрації Любомир Глушков

Поділитися: