Оновлюй дані в ТЦК та СП

07.09.2023

У рамках національної кампанії Міністерства оборони та української агенції I AM IDEA хочуть розвіяти міфи та ілюзії, які існують в суспільстві щодо мобілізації до українського війська, а також при оновленні даних в територіальних центрах комплектуванні та соціальної підтримки.

"Боятися – це нормально, страх має бути, щоб зберегти життя. А війна – це не нормально", – зазначають в межах кампанії й додають, що після визнання страху є два шляхи роботи з ним – втікати та заперечувати або прийняти та працювати з ним. Пропонують обрати другий варіант.

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр розповіла, що передусім між ТЦК та громадянами має існувати довіра.

"Є дві складові перемоги – люди і зброя. Треба розуміти, що усі мобілізовані – це не всі, хто виконує стрілецькі задачі, є потреба в усіх спеціальностях. Тут важлива довіра між громадянами і ТЦК, зараз цю довіру треба вибудовувати з нуля", – зазначила Ганна Маляр.

У рамках національної кампанії створили серію відеороликів та банери, де висвітлили тему страхів, які формуються в дитинстві та трансформуються в дорослому віці.

В одному відео історія людини, яка в дитинстві боялася собак, втім зараз тварина є її найкращим другом на бойових завданнях. А на одному з банерів пілот повітряних місій на "Азовсталь" та о. Зміїний Євген Соловйов розповідає про свій страх під час виконання надскладних місій.

Поділитися: