Привітання начальника Коломийської районної військової адміністрації Любомира Глушкова з Днем знань

01.09.2023


Шановні освітяни! Дорогі школярі та батьки!

Вітаю Вас із чудовим хвилюючим святом — Днем знань!

Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це всенародне свято, яке завжди залишається в пам’яті кожної людини. Приходить воно до нас разом із початком осені, з початком нового навчального року, коли перед дітьми знову гостинно відчиняються двері шкіл.

В Україні вже другий рік поспіль розпочинається навчальний процес в умовах воєнного стану. Однак, незважаючи на це, навчання буде! Буде українська школа, розвиватиметься українська освіта. Знову запрацюють навчальні заклади, які поведуть у неймовірно цікавий світ знань, до професійного становлення та саморозвитку.

Дорогі учні та студенти! Нехай кожен день навчального року приносить Вам нові відкриття та пізнання світу. Нехай здійсняться мрії та сподівання Ваших батьків, які хочуть бачити Вас успішними, розумними та сповнених натхненної праці.

Батькам та педагогам – наснаги та терпеливості. Хай Ваші старання, самовіддана праця, мудрість та турбота повернуться Вам сторицею.

Бажаю всім витримати всі навантаження. У цей складний час пам’ятаймо: наші діти – це наша гордість і віра у майбутнє України, і для нашого кращого майбутнього всі повинні щиро працювати.

Щиро дякую нашим воїнам, завдяки мужності яких діти продовжуватимуть вчитися. Сподіваюсь, що в близькому часі в кожній школі нашого району відбудеться урок присвячений нашій спільній Перемозі.

З повагою начальник Коломийської районної військової адміністрації Любомир Глушков

Поділитися: