Привітання начальника Коломийської районної військової адміністрації Любомира Глушкова зі святом Успіння Пресвятої Богородиці

28.08.2023

Шановні жителі Коломийщини!

Сьогодні, 28 серпня, відзначаємо одне з найбільших свят церковного року – Успiння Пресвятої Богородиці. Це свято по-особливому шанується віруючими людьми нашого краю. В багатьох селах Коломийського району його відзначають як храмове, престольне свято. Християни радіють, що Божа Матір разом з тілом і душею перейшла з земного життя у Царство Небесне і там вона є нашою Покровителькою та Заступницею перед Всемогутнім Богом.

З нагоди цього величного релiгiйного свята приймiть найщирiшi вітання! Протягом багатьох століть Пресвята Богородиця надихає мільйони вірних до праведного життя і самопожертви, вселяє віру і надію в перемогу над смертю та гріхом. У найскладніші дні України, її материнське піклування завжди було з Українським народом! І в час теперішніх жорстоких подій ми у спільній молитві звертаємося до Божої Матері. Просимо опіки та захисту над нашими Захисниками і Захисницями, які рятують Україну від московської чуми. Просимо у Пречистої Діви справедливого миру для нашої землі і благословення після Перемоги на розвиток.

Нехай Матір Божа оберігає та захищає усі українські сім’ї! Нехай спільна молитва та непохитна віра додають нам сили і незламності у боротьбі.

З допомогою Богородиці ми разом здолаємо агресора. Разом збережемо та відбудуємо Україну!

З повагою начальник Коломийської районної військової адміністрації Любомир Глушков

Поділитися: