Діалог громадян і влади – перший крок у подоланні проблем

17.08.2023

Впровадження інноваційних форм організації ефективного діалогу влади та громадськості є пріоритетними напрямками роботи Коломийської районної державної адміністрації. Діалог - це кращий спосіб, який забезпечує прозорість влади і залученість громади, підвищує довіру до влади, сприяє інвестиційній привабливості та формуванню позитивного іміджу.

Сьогодні заступник голови районної державної адміністрації Нестор Печенюк провів особистий прийом громадян. Посадовцем розглянуто колективне звернення жителів Нижньовербізької сільської та Печеніжинської селищної територіальних громад.

Звернення стосувалося проведення руслоочисних робіт річок, які протікають в с. Нижній Вербіж та с. Сопів, а також подолання наслідків повені, яка мала місце 07 липня 2023 на території вказаних громад.

За результатами проведеної зустрічі громадянам надано роз’яснення щодо можливих шляхів вирішення порушених проблемних питань та зазначено, що тільки за допомогою співпраці та консолідації зусиль усіх органів влади та громади можливо досягнути бажаного результату та ефективно та якісно виконати поставлені завдання.

Поділитися: