Заступниця  голови Коломийської районної державної адміністрації Ганна Кравчук провела особистий виїзний  прийом громадян у Печеніжинській  селищній раді      

04.08.2023

Сьогодні, 4 серпня 2023 року, заступниця голови Коломийської районної державної адміністрації Ганна Кравчук спільного з завідувачкою сектором роботи із зверненнями громадян апарату райдержадміністрації Марією Прокопів, провела особистий виїзний прийом громадян у Печеніжинській селищній раді.

З керівництвом громади Ганна Кравчук обговорила питання допомоги внутрішньо переміщеним особам, які знайшли тимчасовий прихисток у Печеніжинській громаді, належного функціонування сховищ та укриттів, підготовки закладів освіти до нового навчального року.

А також, відвідала Громадську організацію «ДІЄ. Добрі Ідеї Єднають», саме керівниця цієї організації Марія Луцак, була із зверненням на прийомі. Громадська організація працює в різних проєктах та напрямках, один із напрямків це допомогти жінкам самореалізуватися. Схвально те, що до усіх ініціатив і заходів громадської організації долучаються внутрішньо переміщені особи.

За результатами прийому дано відповідні доручення структурним підрозділам райдержадміністрації і галузевим службам у позитивному вирішенні порушених заявниками питань.

Поділитися: