23 травня в Україні - День Героїв

23.05.2023

Сьогодні, відзначаючи День Героїв, ми згадуємо і вшановуємо всіх, хто впав у борні за волю рідної землі. Історія існування нашої нації - це історія воєн і боротьби: княжих воїнів, запорізьких лицарів, Українських Січових Стрільців, воїнства Української народної республіки, героїв Крут і Базару, учасників Організації українських націоналістів, оборонців Карпатської Січі, вояків Української повстанської армії, всіх тих, хто загинув на фронтах двох світових воєн, обороняючи свій край, Героїв Небесної сотні та полеглих героїв російсько-української війни.

24 лютого 2022 року – день коли все змінилося на до і після. Сьогодні 455-ий день війни в Україні. У кривавих боях з російськими найманцями та терористами народжуються нові герої, люди, які вже сьогодні творять історію своїми вчинками. Ми прихиляємося перед безстрашними воїнами світла, титанами, які боронять нашу землю від російського агресора. Серед них багато наших краян. Вони стоять на захисті рідної землі, своїх дітей, батьків, на захисті нашого майбутнього. Вони справжні Герої! Ми даруємо щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань поклав своє щире синівське серце до ніг Матері –України.

Український народ нікому не здолати! Кожен, хто прийде до нас з мечем неодмінно знайде тут погибель. Ми віримо, що переможемо. Бо кожен з нас внутрішньо вмотивований на боротьбу, ми хочемо щоб наші діти і онуки жили у своїй країні, сповідували свою віру, розмовляли рідною мовою, пишалися своїм славним минулим і гордилися своїми Героями. В цьому нам допоможе Бог і наші мужні захисники-герої.

З нагоди свята аматори будинку культури села Лісний Хлібичин Отинійської селищної територіальної громади привітали музичними номерами працівників райдержадміністрації, голів територіальних громад району, керівників районних установ, підприємств у залі засідань РДА.

Слава Україні! Героям Слава!

Поділитися: