Пройшов обласний конкурс «Краща сільська бібліотека 2011 року»

07.01.2012
Пройшов обласний конкурс «Краща сільська бібліотека 2011 року»

Згідно з планом роботи управління культури обласної державної адміністрації на 2011 рік проходив обласний конкурс «Краща сільська бібліотека 2011 року». Коломийська ЦБС представила на обласний конкурс роботи 6 бібліотек-філій, переможців районного конкурсу: Л.Хлібичин, Голосків, Мишин, Сопів, Слобода і Воскресинці. Конкурс проводився у два етапи. В першому етапі, що відбувся на районних рівнях, взяли участь усі сільські бібліотеки Івано-Франківської області, користувачами яких є більше ніж 325,2 тисячі сільських мешканців.

Окрім визначення місць, передбачено і номінації: «Краща краєзнавча робота в сільській бібліотеці»; «Кращий читацький клуб, любительське об'єднання»; «Краща організація роботи із користувачами з обмеженими можливостями та соціально незахищеними верствами населення»;«Бібліотека-музей».

На розгляд обласного журі подано матеріали кращих бібліотек – переможців із 17 централізованих бібліотечних систем області. 16 жовтня журі обласного конкурсу розглянуло надіслані матеріали і визначило переможців. 22 грудня в ОУНБ ім. І. Франка відбулось вручення нагород.

Приємно було відзначити, що бібліотека-філія с.Лісний Хлібичин отримала 3-є місце, відзначена дипломом, грошовою премією і подарунками.

Поділитися: