Заходи до Дня Конституції України на Коломийщині

29.06.2023

Є дати, які укріплюють націю, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безумовно належить День Конституції України – свято волі і доброї злагоди всіх громадян на основі головного Закону і справедливості.

Щороку 28 червня українці відзначають велике державне свято – День Конституції України.

Основному закону України виповнюється 27 років. В умовах війни це свято набуває особливого значення, адже демонструє незламність нашого народу та незалежність нашої країни.

До цієї урочистої державної дати в закладах культури територіальних громад Коломийщини проводилась низка заходів, а саме тематичні години на тему «Конституція – оберіг нашої державності», «Великий дім держава, лад у ньому – Закон», «Я українець. Є у мене право», презентації книжкових виставок, віршовані флешмоби, відеопрезентації, правові вікторини.

Проведення таких заходів розширюють коло знань про Основний закон України, сприяють вихованню любові та поваги до своєї рідної землі, Батьківщини, ще раз нагадують молодому поколінню, що саме в єдності – сила і незалежність нашого народу.

Заходи у світлинах.

Поділитися: