З Україною в серці, з вірою у Перемогу!

23.05.2023

З Україною в серці, з вірою у Перемогу!

Під час колегії Коломийської районної державної адміністрації начальник районної військової адміністрації Любомир Глушков спільно з керівником ГО "Фонд підтримки гірсько-штурмової бригади "ЕДЕЛЬВЕЙС" Олександром Тарасюком вручили подяки підприємцям, які зробили найбільші фінансові внески під час проведення благодійного аукціону "З Україною в серці, з вірою у Перемогу" на підтримку 10 ОГШБ "ЕДЕЛЬВЕЙС", який відбувся 6 квітня в місті Коломия.

Нагадаємо, що під час аукціону було зібрано 1 млн. 170 тис. гривень, які були спрямовані на підтримку ЗСУ. Особлива подяка Богдану та Василю Івасикам, родині міського голови Богдана Станіславського, Мирославу Михайлюку, Ігорю Григорчуку, Андрію Карбовнічому, Андрію Стефанціву, Сергію Симотюку та Тарасу Бойку.

Крім того, подяку від командира 77 батальйону територіальної оборони отримав голова Коломийської районної ради Іван Угрин, за активну підтримку нашого батальйону.

Також, під час колегії, за дорученням командування однієї з військових частин, Любомир Глушков вручив відзнаку волонтерському центру "Нескорена нація". Нагороду отримала його координаторка Галина Беля.

Щиро дякуємо всім хто допомагає ЗСУ!

Разом до Перемоги!

Слава Україні!

Поділитися: