Вадим Созоник: Символічно, що сьогодні, у першу річницю звільнення острова Зміїний, ми погашаємо поштову марку на честь ГУР

30.06.2023

Сьогодні, 30 червня, у день відзначення першої річниці звільнення острова Зміїний, в приміщенні міського відділення АТ «Укрпошта» відбулася урочиста церемонія погашення поштової марки за участю заступника голови обласної військової адміністрації Вадима Созоника та керівника обласної дирекції АТ «Укрпошта» Михайла Рудого.

Як зазначив Вадим Созоник, подія є досить знаковою, адже саме так увіковічнюється історія нашого народу.

«Символічно, що сьогодні, у першу річницю звільнення острова Зміїний, ми погашаємо поштову марку на честь ГУР. Це своєрідний феномен, що відображає історичні події в житті нашого народу, висвітлює подвиги наших хлопців та дівчат та доносить їх назагал світової спільноти», - наголосив під час виступу посадовець.

За словами Михайла Рудого, «Укрпошта» розпочала передзамовлення на поштовий набір «Головне управління розвідки Міністерства оборони України». До нього увійшла нова серія марок та лімітованого мерчу з символікою відомства. За передзамовленням можна придбати не більше ніж 10 наборів. Крім того, можна замовити мерч із гаслами «Тотальне шумопогашення» та «Зберігай тишу в спокої».

Поділитися: