Урочистості з нагоди відкриття лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини в селі Перерив

30.10.2012
Урочистості з нагоди відкриття лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини в селі Перерив

В Коломийському районі продовжується співпраця по другій фазі Проекту ПРООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду”. Підписано трьохсторонню угоду про партнерство між райдержадміністрацією, районною радою та ПРООН. Проект має на меті сприяти сталому соціально-економічному розвитку на місцевому рівні через підтримку та співфінансування громадських ініціатив. Для участі в Проекті було відібрано 4 сільські ради району: Дебеславцівську, Матеївецьку, Черемхівську та Молодятинську.

Амбулаторія загальної практики сімейної медицини села Перерив обслуговує понад 3600 осіб, жителів сіл Перерив, Матеєвці, Семаківці, Замулинці. Тільки завдяки співпраці Коломийської районної державної адміністрації, районної ради і громади, проект ПРООН втілився в життя.

26 жовтня 2012 року в селі Перерив відбулося відкриття лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Зі святом вітали присутніх голова Коломийської райдержадміністрації Михайло Негрич, голова Коломийської районної ради Богдан Болюк, заступник начальника головного управління охорони здоров’я облдержадміністрації Роман Мельник, керівник проекту ПРООН в Івано-Франківській області Олександра Хомин.

Голова райдержадміністрації привітав присутніх зі святом, вручив для амбулаторії подарунок фотометр для лабораторних досліджень, холодильник та за активну участь у проведенні капітального ремонту лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини села Перерив нагородив грамотами голови обласної державної адміністрації та голови районної державної адміністрації, голови районної ради. Також голова райдержадміністрації Михайло Негрич спільно з головою районної ради Богданом Болюком подарував для медичної установи меблі, ліжка, кушетки, тумбочки.

Слова подяки висловила Матеївецький сільський голова Ніна Гуменюк.

Сільський священник благословив і освятив приміщення амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Голова обласної державної адміністрації Михайло Васильович Вишиванюк, голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Михайлович Негрич постійно дбають про зміцнення матеріально-технічного стану лікувально-профілактичних закладів на селі з метою забезпечення всіх жителів району медичними послугами належної якості.

Поділитися: