Щиро вітаю з 27-ю річницею Конституції України!

28.06.2023

Наш Основний Закон – це головний оберіг державності та демократії, гарант прав і свобод кожного громадянина. Свого часу його прийняття посприяло підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені та остаточно закріпило незалежність нової європейської держави.

Конституція України утверджує головні цінності нашого народу – життя людини, її здоров’я, честь та гідність, вона надає кожному громадянину свободу слова та віросповідання. Тому обов’язок кожного з нас – щиро поважати наш головний закон, а також вміло і відповідально користуватися своїми правами, не порушуючи прав інших.

Сьогодні, в умовах повномасштабного російського вторгнення і численних злочинів окупантів, усі ми по новому оцінюємо значення цінностей, закладених у Конституції України. Основний Закон є ядром консолідації Українського народу.

Незмінний упродовж століть цивілізаційний вибір Українського народу ми вкотре відстоюємо у збройній боротьбі проти московської агресії. Московська влада робила і робить спроби присвоїти українську історію, поцупити наші надбання, наших людей, дітей, майбутнє.

Українська Конституція – реальна, а не декларативна. Натомість для рашистського режиму, як і його попередника комуністичного тоталітаризму, написане у їхній конституції залишається декларацією.

У цей важливий день бажаю усім міцного здоров’я, наснаги та віри у світле майбутнє України! Єдності нам усім, злагоди і миру!

Слава Україні!

Разом до Перемоги!

Голова районної державної адміністрації - начальник районної військової адміністрації Любомир Глушков

Поділитися: