Робочий візит у Нижньовербізьку територіальну громаду

18.08.2023

Заступниця голови райдержадміністрації Ганна Кравчук відвідала Нижньовербізьку сільську територіальну громаду. Основна мета візиту – це підготовка закладів освіти до нового навчального року.

Комісійно відвідали усі заклади освіти Нижньовербізької громади, обстежили найпростіші укриття, які можуть використовуватися для захисту учасників освітнього процесу. Варто зазначити, що підготовчі роботи ще тривають, керівники закладів роблять все можливе для того, щоб навчання відбулося з фізичною присутністю учнів у класах.

Але звичайно, формат навчання обиратимуть батьки. Кожен із батьків має бути поінформований, в яких умовах буде навчатися дитина.

Відповідно до нормативних документів, освітній процес може бути організовано за очною, дистанційною формами навчання або їх поєднанням (за змішаним режимом) залежно від можливостей фонду захисних споруд в цих закладах. Форма організації освітнього процесу може змінюватися впродовж навчального року залежно від безпекової ситуації в кожному населеному пункті.

Поділитися: