Робоча зустріч обласного комітету Профспілки працівників державних установ з керівництвом районної державної адміністрації

06.09.2023

6 вересня 2023 року в залі засідань Коломийської РДА відбулася робоча зустріч обласного комітету Профспілки працівників державних установ з керівництвом райдержадміністрації, районної ради та районним комітетом Профспілки.

В заході взяли участь: начальник Коломийської районної військової адміністрації Любомир Глушков, голова Коломийської районної ради Іван Угрин, голова обласної організації Профспілки працівників державних установ Ніна Гушпіт, члени обласного та районного комітету Профспілки.

На початку зустрічі Ніна Гушпіт привітала присутніх та подякувала керівництву РДА за співпрацю та можливість обговорити нагальні проблемні питання. Голова обласної організації Профспілки проінформувала присутніх про роботу обласного комітету за окремий період поточного року та окреслила завдання над якими будуть продовжувати працювати.

В свою чергу начальник Коломийської районної військової адміністрації Любомир Глушков підкреслив важливість існування Профспілки, відзначив активність членів районного комітету Профспілки та працівників райдержадміністрації, їх участь в благодійних акціях на підтримку Збройних Сил України, а також ініціював ряд важливих питань спрямованих на захист прав державних службовців.

Окрім робочої зустрічі в райдержадміністрації, представники обласного комітету Профспілки відвідали Заболотівську селищну територіальну громаду.

Поділитися: