Привітання начальника Коломийської РВА Любомира Глушкова зі святом Воскресіння Христового

03.05.2024

Дорогі жителі Коломийського району!

Щиро вітаю вас з найбільшим і найвеличнішим християнським святом – Воскресінням Христовим!

Великдень – свято, яке знаменує Перемогу життя над смертю, добра над злом, світла над темрявою, віри над безнадією.

Вже третій рік поспіль ми зустрічаємо Пасху Господню в умовах повномасштабної війни. Подібно як Христос страждав заради людей, так і Україна сьогодні страждає та несе тягар болю і втрат заради миру в Європі, у всіх країнах світу, де цінують демократичні цінності та свободу. Проте, Своїм Воскресінням Христос довів, що найбільші труднощі, найважчі біди, які випадають на нашу долю, будуть переможені! Це особливо важливо пам’ятати в часи важких випробувань.

Згадаймо у цей святковий день усіх, хто загинув у цій війні – наших воїнів-Героїв і мирних жителів. Нехай Господь допоможе пережити нестерпний біль тим, хто втратив своїх дітей, батьків, рідних, друзів, побратимів.

Хай щирі молитви будуть почуті Господом і виправдають сподівання тих, хто розшукує своїх близьких чи чекає їх визволення з полону.

Тримаймо широко відкритими свої серця до наших вимушених переселенців, допомагаймо тим, хто потребує нашої підтримки, огорнімо любов’ю тих, хто зазнав втрат, але зберіг віру в Україну.

Бажаю сил, мужності та витримки незламним Українським Захисникам – усім нашим воїнам світла!

Натхнення, оптимізму та енергії нашим волонтерам, медикам, рятувальникам, капеланам – усім, хто крок за кроком наближає нашу Перемогу!

Хай Воскреслий Спаситель укріплює в наших серцях непохитну віру, подарує довгоочікуваний Мир, добробут та злагоду на рідній землі.

Божої благодаті – для кожної Української родини, сміливості та наснаги йти вперед, творити добро, спільно відновлювати і розбудовувати нашу Батьківщину!

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

З повагою начальник Коломийської районної військової адміністрації Любомир Глушков

Поділитися: