Привітання начальника Коломийської районної військової адміністрації Любомира Глушкова з Днем підприємця України

03.09.2023


Шановні підприємці,сердечно вітаю Вас з професійним святом – Днем підприємця України!

Розвиток підприємництва вкрай важливий для забезпечення стабільності економіки та підтримки соціальної сфери. Створені робочі місця, сплачені податки в бюджет отримує держава завдяки чесній та продуктивній роботі представників малого та середнього бізнесу.

Ваша нелегка щоденна праця, менеджерський талант, уміння ефективно працювати в ринкових умовах, забезпечують не лише добробут родин, а й розвиток Коломийщини.

Після початку повномасштабного вторгнення ворога в Україну, частина підприємців взяли зброю та добровільно вступили до лав ЗСУ, Тероборони та інших військових підрозділів, і сьогодні мужньо боронять кожен сантиметр святої української землі. Їх колеги та друзі активно займаються волонтерською діяльністю. Забезпечують всім необхідним наших бійців на фронті та допомагають вимушеним переселенцям.

Не менш важлива заслуга тих підприємців, яким, в умовах війни, вдалося втримати та перезавантажити економіку, відновити та запустити нові виробництва, створити робочі місця, сформувати і розвинути український тиловий «економічний фронт», який також дуже важливий для перемоги над агресором.

Висловлюю кожному з вас глибоку повагу і вдячність за допомогу у нелегкі часи, наполегливу працю, ініціативність, активну громадянську позицію, прийняття важливих рішень, що сприяють розвитку району і в цілому нашій Перемозі. Кожен з вас на своєму місці працює для цієї спільної мети! Ви – справжній приклад патріотизму та любові до своєї нації, своєї країни.

Бажаю вам невичерпної енергії, стабільності, натхнення, реалізації задумів та планів! Щастя вам і вашим родинам!

Завдяки вам і вашій праці Україна вистоїть. Разом ми продовжимо допомагати нашим воїнам, і вони звільнять від ворожої навали нашу Богом дану Українську землю.

З повагою начальник Коломийської районної військової адміністрації Любомир Глушков

Поділитися: