Привітання начальника Коломийської районної військової адміністрації Любомира Глушкова з нагоди Дня Незалежності України

24.08.2023

Дорогі співвітчизники!

Щиро вітаю вас з Днем Незалежності України!

Ця визначна дата навіки увійшла золотою сторінкою в історію нашої держави, започаткувавши нову епоху в житті Українського народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи та культурного піднесення.

Сьогодні ми не лише згадуємо національних героїв минулих часів, які робили все можливе і неможливе для утвердження Української Держави, сьогодні ми маємо сучасних героїв, які зі зброєю виборюють та захищають незалежність та територіальну цілісність України.

В умовах повномасштабної війни поняття незалежності та єдності України набуло для кожного з нас особливого змісту. Дух патріотизму об’єднує українців. Переконаний, що лиха година скоро мине. Тож докладаймо великих зусиль для завершення найголовнішої місії – нашої спільної Перемоги!

Бажаю всім нам здоров’я, сили волі й незламного духу! Із жертовною любов’ю в серці до рідної землі, з вірністю й відданістю Матері Україні, перемагаймо лютого ворога. Нехай наша віра в Україну буде непохитною!

З Богом до Перемоги!

Слава Україні!

З повагою начальник Коломийської районної військової адміністрації Любомир Глушков

Поділитися: