Привітання начальника Коломийської районної військової адміністрації Любомира Глушкова з нагоди Дня Державного Прапора України

23.08.2023

Шановні мешканці Коломийського району!

Щиросердечно вітаю вас з Днем Державного Прапора України!

Кожна нація, виборюючи незалежність та розбудовуючи державу, обирає символи своєї слави, величі, сили та свободи. Найбільш шанованим серед таких для українців є Державний Прапор. Ми бережемо та шануємо його як найвищу національну святиню.

Державний Прапор України – це справжній символ боротьби і незламності країни, національної єдності, честі та гідності!

Сьогодні в усьому цивілізованому світі саме наш прапор став маркером відваги, мужності, стійкості, патріотизму та братерства. Український стяг, а, значить, і всі ті, хто боронить сьогодні світ від кривавого агресора, стали маяком і щитом для всієї демократичної спільноти по всіх закутках землі.

Благородні синій та жовтий кольори Держаного Прапора завжди уособлювали під мирним небом щиру працю мільйонів людей великої України – від Півночі до Півдня, від Сходу і до Заходу. А сьогодні – це і кольори нашої Перемоги, яку впевнено наближають наші Збройні Сили України та усі працівники на фронті і в тилу. І це обов’язково буде Перемога України!

Нехай наш прапор якнайшвидше замайорить на всіх тимчасово окупованих територіях нашої рідної землі! Нехай він довіку здіймається над вільними українцями і буде надійним оберегом нашої свободи і єдності!

Щиро бажаю миру нашій країні!

Разом до Перемоги!

Слава Україні!

З повагою начальник Коломийської районної військової адміністрації Любомир Глушков

Поділитися: