Одне з пріоритетних завдань районної державної адміністрації – співпраця з територіальними громадами

06.06.2023

Сьогодні заступниця голови райдержадміністрації Ганна Кравчук, за участі керівництва управління соціально - економічного розвитку райдержадміністрації та керівників органів управління освітою територіальних громад Коломийського району провела робочу онлайн нараду.

На нараді обговорили питання організації освітнього процесу та завершення навчального року, стану укриттів у закладах освіти, а також питання участі управлінців освітою територіальних громад у заході «Актуальні питання освіти сьогодення», який планується провести на базі Коломийського педагогічного фахового коледжу Івано – Франківської обласної ради.

Варто зазначити, що у районі впродовж 2022/2023 навчального року освітній процес не зупинявся, 97 % учнів навчалися за очною формою навчання, 3 % за змішаною та дистанційною формою навчання. Загалом на Коломийщині навчається близько 31,0 тис учнів.

На завершення наради Ганна Кравчук привітала присутніх із завершенням навчального року, подякувала учасникам наради та всім педагогічним колективам за сумлінну працю, відповідальність, відданість справі, побажала миру, здоров'я та перемоги.

Поділитися: