Коломийщина відзначила День Незалежності України

25.08.2023

У територіальних громадах Коломийського району з нагоди відзначення Дня Незалежності України відбулися офіційні церемонії урочистого підняття Державного Прапора України, богослужіння та покладання квітів до пам’ятників, меморіальних знаків, місць поховань захисників України. У закладах культури та бібліотеках відбулися тематичні та виховні заходи, патріотичні години, історичні екскурси, флешмоби, благодійні акції на підтримку ЗСУ, літературно-музичні композиції, виставки дитячих робіт.

У заходах взяли участь представники місцевої влади, мешканці територіальних громад та гості. Учасники молилися за перемогу та мир в Україні, за здоров’я наших Захисників і Захисниць, вшанували пам'ять полеглих борців за свободу та Незалежність України. Всі заходи проведено з урахуванням вимог безпеки під час сигналу «Повітряна тривога».

Щороку ми святкуємо цю важливу для нашої Держави подію, але цьогорічне відзначення 32-у річниці відновлення Незалежності України – є свідченням продовження боротьби за самостійність нашої Батьківщини, адже добре розуміємо її значення для минулого, сьогодення і для майбутнього.

Дякуємо нашим Захисникам і Захисницям за цей величний день!

Слава Україні! Слава Героям України!

Поділитися: