ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» зі спортивного орієнтування

26.04.2024

Коломийський район визначився з переможцями ІІІ (районного) етапу Всеукраїнських шкільних ліг «Пліч-о-пліч» у змаганнях зі спортивного орієнтування.

Сьогодні в парку імені Кирила Трильовського міста Коломиї відбулися змагання зі спортивного орієнтування серед юнаків і дівчат Коломийського ліцею №8 Коломийської територіальної громади, Орелецької філії Вовчківського ліцею Снятинської територіальної громади та Виноградського ліцею Отинійської територіальної громади.

Юні спортсмени використовуючи лише карту знаходили розташовані на місцевості контрольні пункти. Учасники мали можливість продемонструвати свою спритність, витривалість та здатність працювати в команді.

У кінці змагань результати кожного учасника підсумовувались і команди посіли такі місця

І місце - Коломийський ліцей №8 Коломийської територіальної громади;

ІІ місце - Орелецька філії Вовчківського ліцею Снятинської територіальної громади;

ІІІ місце - Виноградський ліцей Отинійської територіальної громади.

По завершенню змагань, прикладом для юних спортсменів стали їх наставниці.

Для того, щоб розуміти як за складно було учасникам зорієнтуватися на місцевості та знайти контрольні пункти, наставниці двох команд, а це вчитель географії Оксана Залявська та вчитель фізичної культури Ганна Григорів теж продемонстрували свою спритність та навички орієнтуватися на місцевості та поділилися враженнями з дітьми.

Заступниця голови Коломийської райдержадміністрації Ганна Кравчук подякувала всім учасникам, вболівальникам та наставникам за участь у спортивних змаганнях «Пліч-о-пліч» та нагородила кубками, дипломами і медалями.

Урочистості та нагородження проходили у Коломийській філії №10 Коломийського ліцею № 9 Коломийської міської ради.

Бажаємо всім учасникам подальших успіхів та нових перемог!

Разом переможемо!

#плічопліч_Коломийщина

#разомпереможемо

#плічопліч #шкільніліги

#scl

#scl_ivano_frankivskregion

Поділитися: