Відбувся благодійний аукціон на підтримку оздоровчого центру «Тепло крилатої душі»

16.07.2024

12 липня 2024 року в реабілітаційному центрі «Тепло крилатої душі», що знаходиться у с. Ценява, П’ядицької територіальної громади, зібралися небайдужі до потреб ветеранів та їхніх родин.

Оздоровчий центр соціально-психологічної допомоги «Тепло крилатої душі» заснувала Наталія Тарабалка – мати загиблого легендарного пілота і Героя України Степана Тарабалки.

Відкрито центр громадською організацією «Пізнай свою мрію імені Степана Тарабалки» у 2022 році і завдяки втіленню задумів п.Наталії та її однодумців центр активно розвивається. Тут створені умови для «лікування душ»: надається психологічна допомога та послуги із реабілітації військовослужбовців, а також духовно-моральна підтримка родин загиблих бійців,

Цього дня тут прозвітували про діяльність закладу та виконані роботи, обговорили поточні проєкти, плани та потреби для повноцінного функціонування закладу, а також провели благодійний аукціон на підтримку оздоровчого центру.

На аукціоні було виставлено 16 унікальних лотів, серед яких військові атрибути з передової, прапор з підписами військовослужбовців 114-ї бригади тактичної авіації, в якій служив Герой України Степан Тарабалка, картина-з бурштину «Шеврон 114-ї бригади», витвори місцевих майстрів, ювілейні банкноти та монети, прикраси, книги, оригінальний ліцензійний м’яч з підписами гравців НЗУзФ. Також під час заходу діяла виставка-продаж мистецьких робіт.

204 тисячі гривень, які вдалося зібрати, будуть спрямовані на покращення умов оздоровлення наших Захисників та їх родин.

Такий благодійний захід вкотре демонструє нашу силу духу і прагнення продовжувати допомагати нашим військовим та їхнім близьким. Ми сильні, коли об’єднані задля Перемоги та процвітання нашої Батьківщини, здоров’я та добробуту наших Героїв!

Поділитися: