Представники Державної служби якості освіти в Івано-Франківській області зустрілася з управлінцями та освітянами Коломийського району

12.07.2024

12 липня 2024 року в Коломийській райдержадміністрації команда Державної служби якості освіти в Івано-Франківській області зустрілася з управлінцями та освітянами територіальних громад Коломийського району. В заході також взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Любов Михайлишин, начальник відділу соціальної сфери управління соціально-економічного розвитку райдержадміністрації Уляна Мандрусяк та головний спеціаліст відділу Оксана Сушириба.

Під час зустрічі керівниця управління Служби Любов Касіян та фахівчиня Наталія Гринів обговорили результати діяльності органів місцевого самоврядування в сфері освіти та переваги сертифікації педагогічних працівників — унікальної можливості долучитися до вмотивованої професійної спільноти освітян громади.

Аналіз діяльності органів управління освітою здійснюється зокрема з метою вивчення стану дотримання місцевими органами вимог законодавства з питань освіти і забезпечення якості освіти на відповідній території.

Сертифікація педагогічних працівників — це зовнішнє оцінювання професійних компетентностей педагогічного працівника, зокрема з педагогіки та психології, практичних вмінь застосування сучасних методів і технологій навчання.

Поділитися: