Привітання з Днем Української Державності

15.07.2024

Шановні краяни!

Щиро вітаю вас з Днем Української Державності!

Це свято встановлене з метою утвердження понад тисячолітніх традицій Українського державотворення, яке корінням сягає часів Хрещення Русі за князювання Володимира Великого.

Саме з Хрещенням Русі на наших землях починає утверджуватися істинна духовність, виникає державність, яка була однією з найбільш потужних, великих і розвинених цивілізаційних складових Європи.

Сьогодні ми продовжуємо писати історію нації, яка переконливо довела всьому світу, що є непереможною. Нас об’єднують наше коріння, яке міцно тримає нас на рідній землі, вікові прагнення свободи та, звичайно, наша Держава.

День Української Державності – це не лише день відзначення історичної події, але й можливість віддати шану нашим Захисникам і Захисницям, які боронили і боронять незалежність України. Вони жертвують свої життя за те, щоб ми могли жити в вільній і незалежній країні. Вшановуючи їх, ми завжди маємо пам'ятати про значущість Державності та обов'язок берегти та розвивати її.

В сьогоднішній день бажаю всім щедрої Божої благодаті, стійкості, міцності духу, наснаги, злагоди, миру та добробуту!

Нехай наші серця будуть сповнені прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним. Зараз, як ніколи, маємо бути згуртованими та допомагати один одному вистояти і перемогти.

Разом до Перемоги!

Слава Україні!

З повагою начальник Коломийської районної військової адміністрації Любомир Глушков

Поділитися: