Світлана Онищук на Донеччині зустрілась із захисниками з Прикарпаття

03.06.2024

Важко передати відчуття, коли за добру тисячу кілометрів від рідного дому зустрічаєшся із земляками - нашими доблесними "едельвейсами", які на донецькому напрямку стримують ворожу навалу.

Стомлені, але не зневірені, їхня стійкість та сила духу вражають. Сповнює велика гордість та шана до наших хлопців, які на передових позиціях удень і вночі дають відсіч лютому ворогу.

Мала за честь на Донеччині зустрітись із захисниками з Прикарпаття, які зараз служать у лавах 10 окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс».

Подякувала їм за захист та вручила обласні нагороди "За бойову звитягу". І передали допомогу – fpv-дрони, які сьогодні такі необхідні на передовій. 100 одиниць загальною вартістю понад 1,2 млн гривень придбали за кошти обласного бюджету в рамках цільової програми підтримки військових формувань Прикарпаття. А також за гроші, зібрані під час благодійного аукціону, який у травні проводив Івано-Франківський обласний центр зайнятості за моєї ініціативи, передали ще 70 дронів-камікадзе та необхідний реманент на фронт.

Підтримувати наших захисників, які стримують ворога на передових позиціях, - завдання № 1. Відтак об’єднуємо зусилля задля підсилення українського війська та та наближення справедливої перемоги !

Поділитися: