Очільник району привітав Архієпископа Юліана з Днем народження

29.03.2024



29 березня 2024 року, в День народження Високопреосвященного Юліана, Архієпископа Коломийського і Косівського, начальник Коломийської районної військової адміністрації Любомир Глушков молився за Літургією в Кафедральному соборі Преображення Господнього міста Коломиї.

Вкінці Богослужіння Любомир Глушков звернувся до Керуючого Коломийською єпархією Православної Церкви України зі словами привітання з нагоди Дня народження Високопреосвященного владики.

Очільник району відзначив величезну багатогранну працю Архієпископа Юліана для розвитку Коломийщини, а також його волонтерську діяльність та вагомий вклад в громадському житті району.

«Вже третій рік поспіль Ви зустрічаєте свій День народження у розпал війни з російським агресором, у надзвичайно складний для нашої України час.

Ваша жертовність, невтомна і плідна праця задля спасіння ввіреної Вам пастви, мудрість та великий дар оратора безумовно заслуговують великої поваги, подяки і визнання.

Дякуємо Вам за підтримку Збройних Сил України, за Вашу невтомність в організації волонтерського руху, увагу до родин полеглих за Україну Героїв, молитву за омріяну Перемогу нашої держави», - звернувся Любомир Глушков.

В свою чергу Архієпископ Коломийський і Косівський Юліан подякував за сердечне привітання та подав своє Архієрейське благословення.

Поділитися: