Ганна Кравчук привітала учасників спортивних змагань  «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

05.03.2024

Впродовж лютого - березня на Коломийщині активно проходять територіальні змагання «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» під гаслом «Разом переможемо!».

Масштабний спортивний проєкт реалізується за ініціативи Президента України Володимира Зеленського.

4 березня 2024 року стартував другий територіальний етап в Гвіздецькій селищній територіальній громаді.

На базі Гвіздецького ліцею змагалися 9 команд юнаків та дівчат волейболістів із Гвіздецького ліцею, Старогвіздецької та Кулачківської гімназій.

Привітали учасників всеукраїнських змагань, юних волейболістів, вболівальників, наставників заступниця голови Коломийської районної державної адміністрації Ганна Кравчук, начальниця відділу освіти Гвіздецької селищної ради Оксана Шпарик, селищний голова Михайло Дяків.

Також, з цінними подарунками до учасників завітали представники ПрАТ «Зернопродукт МХП».

Цей проєкт, у першу чергу, для дітей: щоб кожен учасник, кожен гравець і кожен спортсмен відчув себе чемпіоном. А також у наймасштабніших змаганнях надзвичайно важлива роль відведена педагогам та тренерам, які мотивують і надихають своїх учнів.

Ганна Кравчук подякувала всім учасникам, організатором, тренерам за активну підготовку та участь у цьому цікавому та захоплюючому проєкті.

Після напружених та захопливих змагань перше місце серед юнаків виборола команда Старогвіздецької гімназії. А кращою серед дівчат стала команда Кулачківської гімназії. По закінченню спортивного дійства команди отримали дипломи, кубки, медалі.

До слова, на Коломийщині 112 закладів загальної середньої освіти та 482 команди змагаються за першість у 5 - ти видах спорту: баскетболі, волейболі, футзалі, спортивному орієнтуванні та черлідигу.

Уже підбито підсумки спортивних змагань у Городенківській міській територіальній громаді. Загалом, 78 команд змагалися з 6 видів спорту, учасниками змагань стали 933 здобувачів освіти. 6 команд переможці представлятимуть громаду на районному етапі змагань.

В 12 територіальних громадах нашого району спортивні змагання продовжуються.

Дякуємо нашим Збройним Силам України за можливість навчатися і змагатися!

РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!

Поділитися: