Впродовж місяця відбулися зустрічі із родинами загиблих Захисників

27.02.2024

Цього місяця, за ініціативи першого заступника голови Коломийської районної державної адміністрації Любові Михайлишин, відбулися зустрічі із родинами загиблих Захисників у територіальних громадах району. Зокрема, такі зустрічі проведено у Чернилицькій селищній, Коршівській, П'ядицькій та Підгайчиківській сільських, Коломийській міській територіальних громадах району. Зустрічі організовано для відвертого діалогу з сім’ями загиблих, щоб вислухати їх проблеми, надати їм консультації та поради.

Йшлося про основні питання, які турбують родини, обласну програму підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, осіб, які перебували чи перебувають у складі добровольчих формувань, учасників бойових дій та інших громадян, які залучалися і беруть безпосередню участь у бойових діях, здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року, на 2022-2026 роки (зі змінами).

До слова, метою таких зустрічей є дієва допомога та надання якісних юридичних, соціальних та адміністративних послуг членам сімей та родинам полеглих воїнів, максимально мінімізуючи всі бюрократичні процедури.

Поділитися: