Привітання начальника Коломийської РВА Любомира Глушкова з Днем єднання

16.02.2024

Шановні мешканці Коломийщини!

16 лютого вся Україна відзначає День єднання. Це свято було засноване два роки тому, Указом Президента Володимира Зеленського, з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання загроз.

Українці завжди демонстрували єдність, коли виникали внутрішні чи зовнішні загрози. Ще до повномасштабного російського вторгнення, це встановлене свято мало показати єднання всього українського народу на тлі військової загрози. І це відбулося. Українці показали свою згуртованість перед обличчям збройної агресії та інформаційного тиску. Два роки жорстокої війни довели, що українська нація – єдина. І це побачив весь світ. Завдяки нашій монолітності Україна вистояла, відбила атаки ворога і продовжує незламну боротьбу.

Сьогодні, як ніколи, єдність є важливою. Це – наша потужна зброя. Зараз, як ніколи, маємо триматися пліч-о-пліч і не дати ворогові здолати наш вільний дух і прагнення свободи. Сила країни – в єдності української землі, а сила народу – в єдності людей.

Я вірю, що Єдина Соборна Україна відродиться у своїх міжнародно визнаних кордонах. Об’єднані вірою, любов’ю і бажанням кращого майбутнього для Батьківщини, ми зможемо подолати багато труднощів і перемогти ворога, бо разом ми – сила!

Дякую всім, хто зберіг нам нашу державність! Схиляю голову перед пам’яттю тих, хто віддав найдорожче – життя, за нашу свободу.

У цей день я щиро вітаю вас, громадян нашої величної єдиної країни! Бажаю хоробрості та відваги Захисникам і Захисницям, які жертовно відстоюють територіальну цілісність нашої держави!

Бажаю наснаги, терпеливості та Божої допомоги медикам, волонтерам, рятувальникам, капеланам та усім тим, хто ціною власного життя й здоров’я стоїть на сторожі спокою та миру.

Тільки разом, спільними зусиллями та єдиними серцями – до Перемоги!

Слава Україні!

З повагою начальник Коломийської районної військової адміністрації Любомир Глушков

Поділитися: