Особистий виїзний прийом громадян у cелищі Печеніжин

07.02.2024

Сьогодні заступниця голови районної державної адміністрації Ганна Кравчук відвідала Печеніжинську територіальну громаду, де провела особистий виїзний прийом громадян, а також поспілкувалася з керівниками відділів освіти, соціального захисту селищної ради та директором амбулаторії загальної практики та сімейної медицини смт.Печеніжин.

Окрім особистого прийому громадян, у Печеніжинській селищній раді обговорили питання реалізації в громаді Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», що ініційована першою леді України Оленою Зеленською. До слова, програма покликана створити систему сервісів і послуг, що зможуть різними способами та дієвими механізмами підтримати українців у складні часи повномасштабної війни.

Також посадовиця своєю увагою не оминула організацію змагань у рамках проєкту "Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч" на теренах громади. Завтра в громаді стартує ІІ територіальний етап змагань у Всеукраїнських шкільних лігах серед закладів освіти громади. Змагання з волейболу відбудуться в Печеніжинському ліцеї.

Поділитися: