Коломийщина відзначила День Соборності України

22.01.2024

День Соборності України, який щороку відзначають 22 січня, є одним із найважливіших для нашої держави. Особливе значення він має сьогодні, коли Україна знову бореться з лютим російським ворогом. Тож надзвичайно важливим є виховання патріотичного духу і любові до рідної держави у юного покоління.

Сьогодні в Коломийському районі відбулися заходи присвячені Дню Соборності України. Так,в громадах району до Дня Соборності України пройшли патріотичні та спортивні заходи, виховні тематичні години, флешмоби, фотовиставки, молебні за Україну, за воїнів, які захищають нас на передовій та Панахиди за упокій душ загиблих Воїнів-Героїв, покладання квітів до пам'ятників борцям за волю України.

День Соборності - це найперше день єднання усіх українців. День, який демонструє перед усім світом неподільність України та стійкість нашої нації. Цьогоріч це свято проходить під гаслом «Наша єдність – наша зброя!». Ми вкотре змушені відстоювати свою єдність, незалежність та свободу. За час повномасштабної війни, яку розв'язала росія, український народ довів, що ми сильна, єдина та незламна нація.

Поділитися: