Засідання координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності у Городенківській міській територіальній громаді

15.12.2023

З метою реалізації Закону України «Про основні засади державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності» 14 грудня поточного року відбулося виїзне засідання координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності у м. Городенка. Метою засідання було налагодження чіткої співпраці з громадою та ознайомлення із досвідом роботи у галузі національної культури, освіти та збереження традицій для утвердження української ідентичності в умовах війни.

У роботі Ради, яку очолює заступник голови районної державної адміністрації Ганна Кравчук, взяв участь перший заступник міського голови Андрій Цюмпала. Члени Ради мали можливість ознайомитися із проектом «Дякую,Солдате», який був проведений у Палаці культури міста Городенка , а також досвідом роботи освітян громади у с.Тишківцях, де було представлено роботу із патріотичного виховання молоді Городенківщини в умовах війни.

Поділитися: