Привітання начальника Коломийської районної військової адміністрації Любомира Глушкова з Днем сухопутних військ України

12.12.2023

Шановні військовослужбовці!

Вітаю вас із професійним святом – Днем сухопутних військ України

Сухопутні війська завжди були і залишаться головним носієм бойової могутності незалежної Української Держави. Це – міцний моноліт механізованих і танкових, ракетних і аеромобільних, спеціальних військ, артилерії та армійської авіації, частин та установ технічного й тилового забезпечення, військ зв’язку, хімічних, радіотехнічних, автомобільних, дорожніх та повітряно-десантних військ, які пліч-о-пліч з іншими підрозділами Збройних Сил виконують поставлені завдання. З честю і гідністю вони забезпечують обороноздатність і захист державного суверенітету.

Ви, дорогі воїни, зупинили ворога і продовжуєте захищати Україну. Мужньо бороните нашу державу вдень і вночі, у будні та свята, у мороз і спеку, під ворожим вогнем і обстрілами, тримаючи зайняті рубежі та впевнено просуваючись уперед. Цим самим ви доводите всьому світові, що не існує сили, здатної здолати нашу волю до Перемоги.

Дякую за вашу мужність, стійкість, сміливість та патріотизм!

Бажаю вам незламності духу, бойової вдачі та міцного здоров’я вам і вашим родинам. Хай завжди поряд будуть ваші Ангели-Охоронці!

Слава сухопутним військам Збройних Сил України!

Слава Україні!

З повагою начальник Коломийської районної військової адміністрації
Любомир Глушков

Поділитися: