Відбулась сесія Коломийської районної ради

07.12.2023

Сьогодні, у День місцевого самоврядування, відбулась сесія Коломийської районної ради. В роботі сесії взяли участь начальник районної військової адміністрації Любомир Глушков, заступники голови райдержадміністрації, керівник апарату та працівники райдержадміністрації.

Перед початком сесії військовим 10-ої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс» передали два бойових дрони, придбаних за кошти депутатів районної ради.

Під час пленарного засідання оголошено Указ Президента України про нагородження за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народові орденом «За Мужність ІІІ ступеня» (посмертно):

сержанта Гайсана Андрія Валерійовича;

головного сержанта Цигана Назара Андрійовича;

молодшого сержанта Якуб’яка Андрія Олеговича.

Нагороди отримали рідні загиблих.

Медаллю Івано-Франківської обласної ради «Лицар бойового чину» були нагороджені військовослужбовці однієї з військових частин Коломийщини.

Голова районної ради Іван Угрин звітував про роботу Коломийської районної ради за 2023 рік та подякував депутатам за співпрацю та допомогу Збройним Силам України.

Про районний бюджет Коломийського району на 2024 рік доповіла заступник голови райдержадміністрації Ганна Кравчук. Проєкт бюджету було підтримано присутніми.

Депутати затвердили план роботи районної ради на 2024 рік.

Поділитися: