Чергове засідання оперативного штабу

04.12.2023

Робочий тиждень Коломийської районної військової адміністрації розпочався із засідання оперативного штабу з координації дій із запровадження та здійснення правового режиму воєнного стану на території Коломийського району під керівництвом голови районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Любомира Глушкова. У роботі штабу взяли участь голови територіальних громад Коломийського району.

На початку засідання присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

В ході засідання розглянули питання проведення культурно-мистецьких і спортивних масових заходів на території району. Головам територіальних громад району нагадали про терміни, порядок подання документів на погодження та дотримання правил безпеки під час заходів.

Про проведення роботи по оформленню заяв приєднань та актів розмежувань з бюджетними організаціями та побутовими споживачами присутніх інформував Володимир Нижник – начальник Коломийського управління з експлуатації газового господарства.

Крім того заслухали питання про обслуговування доріг державного та місцевого значення на території Коломийського району в осінньо-зимовий період.

Керівники силових структур доповіли щодо ситуації в районі, дотримання комендантської години, про стан мобілізації військовослужбовців.

За результатами засідання оперативного штабу дані відповідні доручення та встановлені терміни їх виконання.

Поділитися: