Початок зимового періоду на дорогах Коломийського району обговорювали на нараді під керівництвом Любомира Глушкова

01.12.2023

Сьогодні в Коломийській районній державній адміністрації відбулася нарада під керівництвом начальника РВА Любомира Глушкова, за участі заступників голови РДА, голів територіальних громад району, представників районних підрозділів територіальних органів виконавчої влади та дорожніх фірм, які проводять обслуговування доріг в зимовий період.

Серед основних питань, піднятих на нараді, це – стан доріг в Коломийському районі на початок зимового періоду.

На території району проходять 7 доріг державного значення. У 13 територіальних громадах району проходять 97 доріг місцевого значення, у тому числі 9 – обласного та 88 районного.

Для належного обслуговування доріг в осінньо-зимовий період 2023/24 років громадами району підготовлено 37 одиниць спецтехніки та додатково будуть залучатися 25 одиниць. Заготовлено 1400 тонн посипочних матеріалів. 22 сільськогосподарські підприємства району можуть надати в особливий період під час заметів та ожеледиці 60 одиниць техніки.

За підсумками наради відповідальним за стан доріг в районі та відповідним державним службам дані доручення щодо вчасного реагування під час погіршення погодних умов.

Поділитися: