Тренінг з використання даних в ухваленні рішень

28.11.2023

В рамках проєкту "Сприяння економічній інтеграції ВПО Коломийської міської громади", організованим ГО "Трикутник", сьогодні в Коломийській районній державній адміністрації проведений тренінг з використання даних в ухваленні рішень.

Захід провела представниця ГО “Трикутник” Інна Колесник, за участі першого заступника голови Коломийської райдержадміністрації Любові Михайлишин, голови Ради ВПО Андрія Ляшка, працівників структурних підрозділів райдержадміністрації.

Проєкт «Сприяння економічній інтеграції ВПО Коломийської міської громади» реалізується в межах програми “Єднання заради дії”, що втілюється IREX за підтримки Державного департаменту США». Метою проєкту є створення сприятливого середовища для внутрішньо переміщених осіб, в якому вони зможуть розвиватися та мати стабільний вплив на соціально-економічний розвиток громади.

Серед основних тем, порушених під час тренінгу, це – врахування цінностей у процесі прийняття рішень; поняття «стереотип», «упередження», «дискримінація» та їх вплив на прийняття рішень; визначення стейкхолдерів та взаємодія з ними при прийнятті рішень.

Працівники райдержадміністрації ознайомились з найновішими практиками використання даних в управлінні та отримали практичні знання для впровадження ефективних стратегій в управлінні на основі використання даних.

Поділитися: