Діалог  громадян і влади – перший крок у подоланні проблем 

23.11.2023

Забезпечення прав і свобод людини є головним обов’язком держави, тому права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави.

Сьогодні заступник голови райдержадміністрації Ганна Кравчук провела особистий виїзний прийом громадян в Коршівській сільській територіальній громаді. До роботи долучилися начальник відділу опрацювання заяв та прийняття рішень управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Ірина Камінська та завідувач сектору роботи із зверненнями громадян апарату районної державної адміністрації Марія Прокопів.

Під час візиту до громади, Ганна Кравчук поспілкувалася з керівництвом та вислухала актуальні проблеми, які турбують мешканців, зокрема, питання призначення соціальних допомог, субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг. Окрім того, відвідала укриття дитячого дошкільного закладу с. Кошів, яке є одним із найкращих в районі. Варто зазначити, що ремонті роботи проведені за кошти місцевого бюджету.

За результатами проведеної зустрічі надано роз’яснення щодо можливих шляхів вирішення порушених проблемних питань.

Наголошено, що досягнути бажаного результату та ефективно та якісно виконати поставлені завдання можливо тільки за допомогою співпраці та консолідації зусиль усіх органів влади та громади.

В єдності наша сила!

Поділитися: