Привітання начальника Коломийської районної військової адміністрації Любомира Глушкова з Днем Гідності та Свободи 

21.11.2023

Шановні краяни!

Сердечно вітаю вас з Днем Гідності та Свободи!

Десять років тому у нас спробували забрати нашу свободу, намагалися позбавити гідності, знищити нашу державність. Але Українська нація не скорилася.

Вже другий рік триває повномасштабне вторгнення, яке здійснив тисячолітній московський ворог. І єдина могутня Українська нація знову не здається. Наші Герої не лише мужньо стримують наступ окупантів, але й метр з метром звільняють від рашистів нашу Богом дану землю.

Ми пам’ятаємо, що саме Революція Гідності була першим переможним боєм цієї війни. Без Революції Гідності кремлівський кат міг би захопити Україну без бою. Однак Український народ тоді дав бій. Продовжує цей бій і сьогодні.

Відомими є слова Провідника Організації Українських Націоналістів Євгена Коновальця: «У вогні переплавляється залізо у сталь, у боротьбі перетворюється народ у націю». Революція Гідності остаточно утвердила наш народ як незламну Українську націю! «Вистояли на Майдані – переможемо у війні», – з такою думкою в серці наші Герої виборюють нашу Свободу.

Ми вшановуємо всіх, хто зробив крок назустріч небезпеці, хто пожертвував здоров’ям і життям заради спільного блага, заради нашої Гідності, Свободи та Державності. Пам'ять про Небесну Сотню і всіх борців за Незалежність України завжди буде жити в наших серцях!

Сьогодні висловлюємо повагу і живим Героям Революції Гідності! Дякуємо за вашу стійкість, мужність, патріотизм і героїзм!

Миру всім нам і Перемоги!

Слава Україні!

Слава Українським Героям!

З повагою начальник Коломийської районної військової адміністрації Любомир Глушков

Поділитися: